Kadıboğan
KADIBOĞAN
1 bardak su, 1 bardak zeytinyağı, kaldırdığı kadar un (un daha önce kabartma tozu ile karıştırılır.) yumuşak hamur yapılıp, fırında pişirilir. İyice kızarınca soğuk şekerli suya atılır, soğuyunca servis yapılır.
KADIBOĞAN
1 bardak su, 1 bardak zeytinyağı, kaldırdığı kadar un (un daha önce kabartma tozu ile karıştırılır.) yumuşak hamur yapılıp, fırında pişirilir. İyice kızarınca soğuk şekerli suya atılır, soğuyunca servis yapılır.
Gönderen ziranbula zaman: 15:56
Etiketler: İkram Şerbetli Tatlı Tarifleri, Kadıboğan Resimli Tarifi, Kadıboğan Tarifi, Kadıboğan Yemek Tarifi, Resimli Kadıboğan Tarifi
0 yorum:
Yorum Gönder