27 Nisan 2010 Salı

Milföy Sarması

MİLFÖY SARMASI



Malzemeler:

1 paket milföy hamuru

2 çorba kasigi toz seker

1 yumurta aki

1 kase ceviz yada findik içi

Serbeti için:

1,5 su bardagi seker

2 su bardagi su

1 çorba kasigi limon suyu



Yapilisi:

Unlu zeminde milföy yapraklari uzunlamasina açalim, ve yumurta aki,ceviz içi ve tozsekeri kasikla karistir macun kivama gelecek ve harçi koy kenarina ve saralim sonra 3 cm uzunlugunda kesiyoruz çam tepsiye dizip biraz bekletiyoruz yumurta sarisi sürüp firinda pisiriyoruz pistikten sonra biraz sogumaya birakiyoruz ve üzerlerine sicak serbeti döküyoruz.

0 yorum:

Şerbetli Tatlı Tarifleri | Şerbetli Tatlılar   © 2008. | Yemek Tarifleri

TOP