27 Nisan 2010 Salı

RULO KADAYIF

RULO KADAYIF



MALZEMELER

margarin

1 adet yufka

1 su bardağı toz şeker

250 gr ıslak kadayıf

1 su bardağı ceviz içi

Şurup mazlemesi :

1/2 limon

4 su bardağı su

4 su bardağı toz şeker



HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yufkayı yağlayıp enine üçe bölün. Üzerine ıslak kadayıfı yayın ve erimiş margarin ile ıslatıln, dövülmüş ceviz ve toz şeker serpin. Yufkaları rulo şeklinde sarıp, baklava gibi verev keserek tepsiye dizip, fırına verin. Hazırladığınız ılık şurubu, kızarmış tatlının üzerine döküp, servis yapın.

0 yorum:

Şerbetli Tatlı Tarifleri | Şerbetli Tatlılar   © 2008. | Yemek Tarifleri

TOP