27 Nisan 2010 Salı

Sütlü Kadayıf

SÜTLÜ KADAYIF



750 gr. tel kadayıf

1 su bardağı eritilmiş tereyağı

4 su bardağı toz şeker

3 su bardağı süt

1 su bardağı dövülmüş ceviz içi



Kadayıfı yağlanmış bir tepsiye döşeyin, üzerine erimiş tereyağını gezdirip kadayıfın her iki tarafı da kızarıncaya kadar pişirin. Toz şekeri başka bir kapta, sütün içinde eritin ve kaynatın. Soğumuş kadayıfın üzerinde sıcak sıcak gezdirin (eğer kadayıf sıcaksa şekerli süt soğuk olmalıdır). En üste de ceviz için serperek servis edin.



ML® Çikolatalı Tel Kadayıf (görsel)






0 yorum:

Şerbetli Tatlı Tarifleri | Şerbetli Tatlılar   © 2008. | Yemek Tarifleri

TOP